Kategorier
Golv

Golvslipning ett alternativ i Stockholm

Varför lägga ner massor av pengar på ett nytt golv när det ligger ett trägolv i huset. Genom att beställa golvslipning i Stockholm blir trägolvet som nytt igen.

Det slitna matsalsgolvet skulle äntligen bytas ut. Istället för det trista repiga eländet skulle nu ett vackert trägolv läggas in för att göra rummet mer rättvisa. Dessutom valde de ett trägolv för att det skulle höja värdet på huset. Lars och Inger skulle tillsammans prata med en golvläggare i Stockholm som de ville hyra in för jobbet.

När de berättade att de nu hade ett slitet trägolv med massor av hack frågade denne om han fick komma och titta på det. Kanske gick det att göra något åt det. Om inte så behövde han iallafall få veta hur stort det var och det var alltid bäst att ha sett platsen själv innan något bestämdes.

Golvslipning kanske är en bra idé

Paret kunde inte begripa varför han ville titta på det gamla golvet. Men han visste förstås inte inte hur det såg ut. Följande dag ringde det på dörren och golvläggaren stod utanför. De visade honom till rummet och han nickade nöjt. “Ni har ett fantastiskt golv”, sa han.”Det här kan jag se till att det blir som nytt.”

De hade varit skeptiska men de gav okej om de fick gjort golvslipning till bra pris. De bokade in en dag då mannen kom för att slipa och lacka deras fiskbensparkett. När de sedan kom hem var de övertygade om att han ändrat sig och lagt nytt. Det var så snyggt att de häpnade. De tackade översvallande innan golvläggaren lämnade huset.