Om oss

Det många privatpersoner gör fel i samband med byggprojekt och olika renoveringar är att man går på känsla. Det kan skapa stora problem och leda till att kostnaderna blir högre – samtidigt som man tvingas lägga ner en avsevärd mängd timmar på att korrigera misstag. Genom en bättre planering så kan man skapa ett bättre flöde från start till mål, hålla nere kostnaderna och samtidigt också hinna klart på den tid man satt upp.

Planering är A och O. Frågan är bara hur man ska tänka? Vi ska på den här sidan visa upp vanliga projekt och ge dig som läsare nycklarna för att lyckas. Vi kommer att gå igenom vad som krävs och vilka verktyg du behöver. Samtidigt så kommer vi att gå igenom olika kostnader och ungefärlig tid som du får vara beredd att lägga. Vi vill ge dig bättre kunskap och bidra till att ditt nästa projekt blir både bra och lustfyllt.

Vi kommer även att skriva om hantverkare och vad man ska tänka på när man anlitar exempelvis en snickare, en rörmokare, en målare eller en takläggare. När behöver man dessa yrkesmän – och hur vet man att de håller den kvalitet man har rätt att kräva? Vi ska gå igenom dessa frågor och skriva om när du bör välja att ta ett steg åt sidan och låta proffs sköta jobbet.

Vad vill du veta mer om? Vilka projekt drömmer du om att påbörja i ditt hus – och hur ska du göra för att förvandla dröm till verklighet? På den här sidan får du allt du behöver. Välkommen!