Kategorier
Bygg

Byggställning till fasadmålningen

Varför stå och vingla på en stege när man kan hyra en byggställning och utföra arbetet säkert? Idag är det många som hyr en byggställning vid fasadmålningen.

Även ett enplanshus är för högt för att man ska kunna nå hela fasaden med sin pensel. Istället måste man resa en stege, så att man kan komma upp en bit. Men för att man ska slippa gå upp och ned hela tiden så måste man även ta med sig färghinken upp på stegen. Och när man lyckats med det krånglet så måste man ändå hålla i sig med en hand i stegen.

Många har vält med sina stegar och skadat sig ganska illa. Men även om det inte sker en olycka så är det ett väldigt krångel att flytta med sig stegen för varje bit man ska måla. För man når inte så långt från sin position där uppe på stegen. Därför är det många som med glädje väljer att hyra en byggställning när det handlar om fasadmålning. Eller för andra arbeten på högre höjd.

Anpassad byggställning till projektet

Om man har kört förbi en byggarbetsplats så har man säkert sett byggställningar som sträcker sig längs med en hel sida på huset, och även flera våningar högt. Men eftersom man bygger sin byggställning på plats så kan man skräddarsy den helt efter eget behov.

Vill man hyra en byggställning till sitt privata projekt så finns det även flera olika ställningar som är fasta. Så man slipper själva montaget av byggställningen och allt besvär därmed.