Kategorier
Solceller

Solceller till er BRF

Dags att byta tak? Varför inte passa på att samtidigt installera solceller till er BRF, för att höja värdet på byggnaden och sänka elpriset på samma gång.

Solceller till er BRF är en utmärkt investering. Det kommer utan tvekan att vara till nytta för alla som bor i er BRF och det är samtidigt ett sätt att tjäna några extra kronor. Det enda ni behöver göra är att boka ett kostnadsfritt informationsmöte där styrelsen i er BRF kan samlas och lära sig mer. Solceller är framtiden, så tveka inte att följa med.

Det är en enkel process att installera solcellspaneler på taket till er BRF. Ni får ett förslag som experterna tror kommer att passa bäst för just er byggnad och era behov. Sedan är det bara att investera och njuta av inkomsterna. Men hur bra fungerar det egentligen med solceller? Ni blir säkert förvånade över svaret.

Solceller under vintern

I ett land med bara 1600-1800 soltimmar om året så kanske ni tänker att det inte är värt det. Men det är fel. En solpanel behöver faktiskt inte direkta solstrålar för att fungera. Det räcker med att det är ljust. Så även på en molnig dag så kan ni utvinna solel. Låter det inte helt perfekt? Det betyder att ni producerar el även på vintern.

Solel är ett miljövänligt sätt att producera el. Överskottet kan säljas på elnätet, eller lagras till när det behövs som mest. Ni som konsument behöver alltså inte använda er av elnätet lika ofta när ni använder el där hemma.