Kategorier
Snickare

Snickare i Dalarna – från start till mål

Inför renoveringen kan det vara skönt att ha ett seriöst och pålitligt företag att ta hjälp av. Snickare i Dalarna lever upp till alla dina förväntningar.

Elin hade så länge hon kunde minnas varit helt frälst i Dalarna. Hon kom ursprungligen från Uppsala, men hade en sån längtan. Från början var det för den fantastiska dalahästen och när hon gjorde en resa för att se mer av denna, så började hon bara att älska Dalarna, de härliga människorna där och den fantastiska miljön. 

Det var detta som fick henne att ta steget att lämna sitt trygga hem, för att köpa en ny bostad i Leksands kommun. Där var hon säker på att hon skulle trivas. Men innan hon flyttade dit, så behövde bostaden renoveras. Det var ett äldre par som hade ägt den och det mesta av inredningen var väldigt gammal och omodern. 

Hon ville få gjort en totalrenovering av bostaden för att få till sin egen prägel och få den lite mer modern och hemtrevlig. För att få hjälp vände hon sig till duktiga snickare. De hade stor kompetens inom renovering av bostäder och tog sig gärna an uppdraget som Elin gav. Dessutom var de helt självgående och Elin behövde inte själv vara på plats. 

Snickare fixar med allt 

För Elin, som var kvar i Uppsala tills hennes nya bostad var färdig, så var det viktigt att anlita en snickare i Leksand som erbjöd totalentreprenad. Att hon skulle behöva ha kontakt med flera olika företag var orimligt för henne just nu. För henne var det heller aldrig fråga om att inte anlita en snickare, hon ville bara vara noggrann med att hitta rätt. 

Genom att kolla upp olika snickare och se tidigare utförda arbeten, samt recensioner, så blev valet enklare. Hon skrev även till olika snickare för att få en offert på arbetet, trots att detta inte var avgörande. Elin hade ju möjlighet till ROT-avdrag som gjorde att kostnaden drogs ned väldigt mycket.

Snickaren hon till slut valde visade sig göra ett helt fantastiskt jobb. Hon fick flera uppdateringar och den gamla känslan i boendet försvann mer och mer. Alltihop var så spännande för Elin som bara ville flytta snarast möjligt.