Kategorier
Golv

Industrigolv i Stockholm – utan fogar

Industrigolv i Stockholm utsätts för tuff behandling med tung trucktrafik. Golven måste vara lätta att rengöra. Undvik smuts i skarvar och lägg fogfria golv!

Den som är fabrikschef i en livsmedels- eller läkemedelsindustri, vet hur viktigt det är att golven kan rengöras dagligen. Det får inte finnas den minsta risk att ansamlingar av bakterier med mera kan ge upphov till hygienproblem. Om golvet har flera skarvar eller fördjupningar är risken stor för problem.

I en industrilokal finns ofta trucktrafik. Lastpallar med gods skall både in i och ut ur en fabrik. Golvet får inte skadas av detta. Dessutom kan kemikalier finnas i tillverkningen eller användas för rengöring med exempelvis lut. Ett industrigolv måste tåla sådan behandling.

Industrigolv läggs av proffs

Du ansvarar för en fabrik med livsmedelsproduktion. I såväl tillverkning som i provkök, behövs en ny golvbeläggning. Du beslutar dig för att kontakta ett företag som kan industrigolv i Stockholm. Efter inspektion av befintligt golv bestämmer du, att golven ska beläggas med ett massagolv. Du väljer en leverantör som har erfarenhet från liknande industrimiljöer.

Din leverantör av industrigolv i Stockholm börjar sitt arbete med att förbehandla underlaget till det nya golvet. Ett fogfritt golv läggs ut som en flytande massa. Golvet härdar under kort tid och du får ett golv med en yta som tål både tung belastning och kemikalier. Ett fogfritt golv anpassas till dina specifika miljöer. Du får golvet komponerat så att det blir halkfritt. Golvet görs också extra tåligt mot sådana syror, baser och lösningsmedel som finns i dina lokaler.